X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Președinta CEC, despre acuzațiile de fraudare a alegerilor

6 noi. 2023,, 16:32   Politică
3352 0

„Am vrea să se vină cu probe, nu doar cu declarații”. Așa a reacționat președinta Comisiei Electorale Centrale (CEC), Angelica Caraman, după ce a fost rugată să comenteze acuzațiile despre fraudarea alegerilor locale generale.

În cadrul briefingului de luni, 6 noiembrie, jurnaliștii au rugat membrii CEC să comenteze acuzațiile lui Ion Ceban, care publica un video cu buletinele de vot în care este votat, dar care ar fi fost numărate în favoarea lui Lilian Carp, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Referindu-se la problemele cu actualizarea informațiilor online, Caraman a precizat că după ora 22:00 sistemele Comisiei au fost atacate cibernetic. Specialiștii STICS au reușit să combată atacurile, a precizat șefa CEC.

„După ce vor fi publicate toate procesele verbale, toată lumea se va convinge că aceste date sînt exact ca în procesele verbale. Acum vorbim despre rezultate preliminare. După ce vor veni procese verbale din teritoriu și vor fi contrapuse cu datele din sistem, vom vorbi despre date confirmate”, a conchis Caraman.

2
1
0
1
25

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?