COVID-19 în MOLDOVA

Premierul, spicherul și președintele, în ședință la Guvern

Premierul, spicherul și președintele, în ședință la Guvern

Șeful statului, Igor Dodon, însoțit de președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, au mers astăzi la Guvern, unde au avut mai multe ședințe cu prim-ministrul Ion Chicu și membrii cabinetului de miniștri. La acestea a participat și primarul capitalei, Ion Ceban.

„Ne-am întrunit astăzi în mai multe ședințe, pentru a discuta cu fiecare ministru în parte, dar si cu primarul general al Chișinăului, problemele din instituțiile pe care le conduc, modul în care, printr-o colaborare mai bună a instituțiilor, putem eficientiza activitatea lor și livra cît mai repede rezultate bune pentru cetățeni. Mai bine de 6 ore de discuții detaliate”, a declarat președintele țării, Igor Dodon, după întrevederi.

Șeful statului și-a lăudat funcționarii din Guvern, dar și pe primarul capitalei, fostul său coleg de partid, cărora le-a promis sprijin în activitate.


”Împreună am identificat o serie de soluții pentru problemele cetățenilor, am convenit asupra modalității în care urmează să fie demarate mai multe proiecte sociale și economice, dar și asupra unui important proiect ce ține de modernizarea drumurilor. Luni dimineața, în cadrul întrunirii săptămînale cu speakerul și prim-ministrul, vom finaliza aceste discuții prin elaborarea unui plan de acțiuni”, a precizat Igor Dodon

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load