X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Premierul comentează investigația jurnalistică în care e vizat Lilian Carabeț

20 aug. 2021,, 10:15   Politică
4362 4

Premierul Natalia Gavrilița susține că Lilian Carabeț, despre care presa a scris că locuiește într-o casă de milioane, pe care spune că ar fi cumpărat-o cu 45 de mii de euro, exercită temporar atribuțiile șefului Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Ea a îndemnat formatorii de opinie să vină cu recomandări privind persoanele care îl pot înlocui. Cît privește casa, Natalia Gavrilița, i-a îndemnat pe jurnaliști să-l întrebe personal pe Lilian Carabeț, transmite IPN

„Lilian Carabeț nu a fost numit șef interimar la IGP, ci exercită temporar atribuțiile șefului. sîntem în căutarea persoanelor care corespund cerințelor noastre și ale cetățenilor de integritate și profesionalism și, de aceea, îndemn toți formatorii de opinie să facă propuneri în spațiul public referitor la persoane integre, care au autoritate și experiența necesară pentru a gestiona acest sistem foarte complex”, a declarant Natalia Gavrilița.

Potrivit unei investigații a Ziarului de Gardă, Lilian Carabeț locuiește într-o casă de milioane, amplasată într-o zonă selectă din Dumbrava, o suburbie a Chișinăului. Familia Carabeț a cumpărat bunul imobil în 2014, polițistul indicînd în declarațiile sale de avere că acesta ar fi valorat, conform contractului de vînzare/cumpărare, 876 de mii de lei, echivalentul a circa 45,5 mii de euro în ziua semnării contractului – 19 decembrie 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?