X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

PPDA dă o nouă lovitură pentru PAS și pune piciorul în prag

17 feb. 2020,, 14:15   Politică
3237 0

PPDA nu va semna pactul de neagresiune cu PAS, dacă formaţiunea condusă de Maia Sandu nu agreează ideea unui candidat unic, apartinic, la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Declaraţia aparţine vicepreşedintelui Platformei DA, Alexandru Slusari şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă.

"Vrem săptămîna aceasta să clarificăm aceste lucruri. Se agreează ideea unei discuţii la masa rotundă între cele cinci, şase sau nu știu cîte partide de centru dreapta? Dacă ideea nu se agreează şi pactul de neagresiune este un răspuns diplomatic - nu", a declarat Alexandru Slusari.

Şi anterior, Alexandru Slusari a declarat că PAS a propus pactul de neagresiune înaintea alegerilor prezidenţiale, ca răspuns la propunerea Platformei DA de a identifica un candidat comun al dreptei.

„PPDA a venit cu propunerea de coagulare a tuturor forţelor naţionale şi identificarea unui candidat comun. Am făcut această propunere calm. (…) În schimb, ni s-a spus că este nevoie de un pact de neagresiune, ceea ce înseamnă că fiecare va avea candidatul său”, a declarat Alexandru Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?