COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poziția PD față de angajarea răspunderii Guvernului pentru planul anticriză

Poziția PD față de angajarea răspunderii Guvernului pentru planul anticriză

Partidul Democrat a anunțat că va susține măsurile economice propuse de Ministerul Finanțelor și Ministerul Economiei și Infrastructurii și aprobate de Guvern prin asumare de răspundere.

„Partidul Democrat din Moldova va susține toate aceste măsuri, astfel încît afacerile și angajații care au avut de suferit în această perioadă să fie sprijiniți”, a declarat liderul PD, Pavel Filip, potrivit unimedia.info.

El a precizat, totodată, că este nevoie de un plan mai mare, de măsuri anti-criză, care să dea asigurări că economia noastră va rezista acestei grele încercări.


„Știu că Ministerul Economiei încearcă să adune materia cenușie care există în țară la acest subiect, astfel încît să avem o viziune clară despre cum anume vom ieși din această situație. Îi îndemn pe toți cei care au idei și propuneri care să ajute nu doar afacerile, ci întreaga țară, să contribuie în mod constructiv. Acum e momentul să uităm din ce tabere facem parte și împreună să găsim soluții, pentru că împreună sîntem mai puternici”, a subliniat președintele PD.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load