COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Posturile de TV au anunțat prețul la publicitate pentru candidații la președinție

Posturile de televiziune au anunțat prețul unui minut de publicitate pentru candidații care intenționează să participe la alegerile președintelui Moldovei, informează newsmaker.md cu referire la Ziarul de Gardă.

Potrivit declarațiilor depuse de posturile de televiziune la Comisia Electorală Centrală (CEC), prețurile variază între 75de euro și 3 mii de euro.
Astfel, posturile NTV și Exclusiv TV nu au schimbat tarifele din anul trecut. La fel ca și în campania electorală la alegerile în Parlament, un minut de publicitate va costa 500 de euro.

Cei care își doresc să apară pe postul Primul în Moldova, de asemenea vor trebui să chite 500 de euro pentru un minut. Iar la Accent TV un minut va costa 75 de euro, deși în timpul campaniei la alegerile parlamentare timpii de antenă au costat 50 de euro.

Totodată postul Prima a redus prețurile: dacă în 2009 un minut de publicitate pentru concurenții electorali a costat 4 mii de euro, atunci în anul curent – 3 mii de euro. Iar un minut la Publika TV – 800 de euro în locul celor 2 mii de euro.

Compania Telestar Media, căreia îi aparțin posturile Canal 2 și Canal 3, cere pentru un minut de publicitate electorală 800 de euro, adică de două ori mai puțin decît în anul 2019.


Un minut pe postul de televiziune BTV de la Bălți va costa 3,6 mii lei. Pe Televiziunea Centrală – 1,5 mii de euro, pe Orhei TV - 2 000 de lei.
Postul public Moldova 1 a rămas la același tarif de 900 de euro, PRO TV Chișinău – 840 de euro, Jurnal TV – 400 de euro, iar TV 8 – prime time 300 de euro, iar off time – 150 de euro per minut de publicitate electorală.

Prețul unui minut la CTC Mega și Familia Domașnii constituie 200 de euro.

Datele de audiență TV pentru luna iulie, cel mai popular post de televiziune este RTR-Moldova. Pe locul doi și trei s-au clasat NTV Moldova și, respectiv, Primul în Moldova, find urmate de Prime, Moldova 1, Canal 2, Publika TV, Canal 3, N4, Exclusiv TV, Jurnal TV, Pro TV, TV8 și Accent TV.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load