Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 586
Preşedintele stiri: 3727

Popescu, la Stockholm: "Suedia a devenit o nouă piață pentru fructele și legumele noastre"

8 iun. 11:30   Politică
2004 1

Șeful diplomației Republicii Moldova, Nicu Popescu, a avut o întrevedere cu omologul suedez, Tobias Billström.

Pe măsură ce Suedia se apropie de finalul mandatului său de președinție a Consiliului Uniunii Europene, ministrul Nicu Popescu i-a mulțumit omologului său pentru tot sprijinul acordat țării noastre în această perioadă.

Astfel, în timpul președinției Suediei, Republica Moldova a trimis primele sale contribuții la raportul de extindere al UE.

În acest raport, s-a detaliat progresele semnificative înregistrate de țara noastră în implementarea celor nouă recomandări ale Comisiei Europene. A fost o cooperare excelentă cu Suedia în această perioadă, consultîndu-ne pe majoritatea aspectelor ale recomandărilor Comisiei Europene, a remarcat Popescu.

„La fel, dorim să întărim colaborarea economică cu partenerii noștri suedezi. Suedia a devenit o nouă piață pentru fructele și legumele noastre, iar primele mere moldovenești sunt deja prezente pe rafturile magazinelor suedeze. De asemenea, Suedia se află printre cei mai importanți donatori pentru țara noastră și am exprimat speranța ca această colaborare să continue și în viitor” – a menționat oficialul moldovean.

2
1
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?