COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6736

Politolog: Maia Sandu va trebui să se așeze la masa de discuții cu Igor Dodon și socialiștii

6 oct. 2020,, 15:44   Politică
2369 4

PSRM este forța pro-rusă, cu care se asociază populația cu viziuni politice moderate de centru-stînga, și care în orice condiții va fi prima vioară. Astfel, politologul Dionis Cenușă a comentat rezultatele ultimelor sondaje de opinie.

Într-o postare pe Facebook, analistul scrie că PAS rămîne a fi unicul partid pro-european, de centru-dreapta, cu viitor politic cert. Dar în cazul în care în viitorul Legislativ vor accede PSRM, PAS, PN și PP Șor, formațiunea condusă de Maia Sandu va trebui să restabilească relațiile cu PSRM ca să nu permită alianțe dinte Socialiști și Usatîi sau oamenii lui Ilan Șor.

Precizăm că potrivit Barometrului electoral, prezentat, azi, de IData, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare anticipate, în Legislativ ar accede PSRM, PAS, PN și PP Șor. Socialiștii ar obține cele mai multe mandate 41.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽