X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Politician: Moloșag a greșit, iar cînd greșim trebuie să plecăm în demisie

2 dec. 2021,, 08:31   Politică
4291 7

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Lilian Carp a declarat aseară la Jurnal TV că Avocatul Poporului Natalia Moloșag trebuie să-și depună demisia în urma informațiilor apărute în spațiul public, informează noi.md cu referire la știri.

„Este un caz de demisie. Noi trebuie să ne învățăm ca atunci cînd greșim trebuie să plecăm în demisie. Aceasta este poziția mea oficială și nu doar, ați văzut și poziția unor colegi din PAS, care au declarat că indiferent care sînt argumentele aduse de doamna Moloșag, acesta este un caz de demisie.(...) În condițiile cînd greșești pur și simplu te retragi din funcție și nu asta pentru că dorește lumea, ci din respect pentru instituție pe care o conduci, pentru că poate pierde din credibilitate”, a menționat Lilian Carp la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, transmite Știri.md.

Amintim că opinia publică a fost scandalizată după ce s-a constatat că Avocatul Poporului Natalia Moloșag este consiliată de un bărbat, condamnat anterior pentru proxenetism. Moloșag a declarat ieri într-o conferință de presă că a fost avocata lui Dumitru Godorog și că acesta deja și-a ispășit pedeapsa, iar ea, în calitate de avocat, și-a asumat responsabilitatea pentru reîncadrarea lui în societate.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?