X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Plîngău: "Doamna Grigoriu și-a expus o părere personală și a fost atacată speculativ"

6 ian. 2022,, 14:16   Politică
3318 2

Președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău, a venit cu o reacție după scandalul și schimbul de replici dure între fosta deputată a Platformei DA, Inga Grigoriu, și ex-premierul Ion Sturza despre protestele din Kazahstan.

Potrivit lui, fiecare are dreptul la opinie, iar „doamna Grigoriu și-a expus o părere personală și-n rezultat a fost atacată speculativ și politic de mai mulți comentatori pro-guvernare”, a scris acesta, scrie unimedia.info.

„Fiecare are dreptul la opinie. Atît colegii mei din Platforma DA, cît și cei care nu sînt de acord cu aceste opinii. Evenimentele din Kazahstan nu puteau fi lăsate necomentate nici de cei din Moldova, mai ales că evenimentele de acolo se vor răsfrînge, incontestabil, și asupra politicii din regiunea de est a Europei, și nu neapărat într-un context bun, avînd tensiunile pe care le avem la granița Ucrainei.

În acest context, Federația Rusă poate încerca să atragă din nou atenția lumii asupra problemelor din regiunea în care se află și Republica Moldova.

Doamna Grigoriu și-a expus o părere personală și-n rezultat a fost atacată speculativ și politic de mai mulți comentatori pro-guvernare.


Vă rog un singur lucru: nu speculați cu procurori, reforme și alte chestii, mai ales după ce am urmărit cu toții ultimele promovări și expuneri din justiție. Doamna Grigoriu este un om integru, vorbește tăios și chiar dacă putem avea opinii diferite, sînt sigur că ea vrea doar binele pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Nu victimizați guvernarea! Ea are la dispoziție încă 3.5 ani și toate resursele să facă să fie bine. Platforma DA s-a oferit ca partid să-i ajute, atît prin resursele umane, cît și prin expertiza pe care o au unii colegi pe anumite domenii. E dreptul lor să accepte sau să refuze, la fel cum e dreptul fiecărui cetățean să critice guvernarea. Prin atacurile la adresa Platformei DA, voi creșteți alternativele de pe stînga”, a scris Plîngău.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?