COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Plîngău, despre Guvernul Gavrilița: Mă îndoiesc de ministra MAI

9 sep. 13:15   Politică
6169 4

Doar timpul va arăta dacă Guvernul Gavrilița va face față, declară fostul deputat al Platformei DA, Dinu Plîngău. Totuși, acesta susține că în privința ministrei MAI, Ana Revenco, are dubii.

Totuși, acesta susține că în privința ministrei MAI, Ana Revenco, are dubii, transmite Noi.md cu referire la Unimedia.info.

„sînt și excepții, sînt și oameni buni, promovați din societatea civilă, dar în mare parte ceea ce am văzut sînt oameni care sînt afiliați guvernării. Despre competența lor va vorbi doar timpul, vom vedea fac sau nu față. Cel puțin într-un domeniu, cînd a fost făcută publică lista m-am expus, am spus că sînt oameni foarte buni care mă bucur că-i văd și oameni care mă îndoiesc că vor face față. Am spus-o și atunci, am spus că e ministra de Intern”, a declarat Plîngău, la Secretele Puterii, de a JurnalTV.

Ana Revenco este prima femeie care se va afla la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Noua ministră a de Interne a fost prezentată efectivului MAI, la data de 6 august, de către prim-ministra Natalia Gavrilița, care i-a urat succes „în îndeplinirea atribuțiilor funcției de înaltă responsabilitate, întru obținerea rezultatelor pe care le așteaptă cetățenii”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X