Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PLDM are candidați pentru alegeri, dar nu-i anunță din acest motiv

2 oct. 2018,, 10:40   Politică
2334 0

Partidul Liberal Democrat are candidați pentru următoarele alegeri parlamentare, dar deocamdată nu îi anunță pentru că există riscul ca aceștia să fie supuși unei campanii de denigrare. Astfel a lăsat să se înțeleagă vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, în cadrul emisiunii Adevărul Live.

„Noi avem deja candidați pentru alegeri, dar nu o să-i anunțăm acum fiindcă ei, cum o să fie anunțați, o să vedeți știri peste 2-3 zile că unuia i-a fost găsit ceva în portbagaj, altuia în buzunare, al treilea e terorist etc. O să fie imediat neutralizați”, spune deputatul.

Potrivit lui, aceeași soartă i-ar aștepta și pe candidații altor partide de opoziție – PAS, PPDA, PL. „În 2-3 zile pe cei care sînt mai de perspectivă îi devorează”, consideră liberal-democratul. Deputatul spune că s-au făcut sondaje în raioane pentru a vedea care sînt liderii de opinie din regiuni, pe care a putut, cei de la putere i-au atras de partea lor, iar cei care nu s-au lăsat influențați – ar avea probleme. „Potențialii lideri regionali, care pot să candideze pe anumite circumscripții sînt imediat anihilați”, spune Vadim Pistrinciuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?