PLDM a venit cu o propunere către PPPDA și PAS

19 aug. 2020,, 14:37   Politică
3425 4

Biroul Permanent Central al PLDM a adresat Partidului Acțiune și Solidaritate și Platformei DA propunerea de a crea un Bloc Electoral pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie anul curent, dar și pentru alegerile parlamentare anticipate.

„Biroul Permanent Central al Partidului Liberal Democrat din Moldova, invită PAS și Platforma DA la dialog în vederea creării unui Bloc Electoral, care să participe cu un candidat comun la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie și cu o listă comună la alegerile parlamentare anticipate.

Biroul Permanent Central al PLDM consideră că, chair dacă timpul e foarte scurt, prin voință politică, este încă posibilă desemnarea unui candidat comun pentru scrutinul prezidențial prin crearea acestui Bloc Electoral, în care toate cele trei formațiuni să-și manifeste identitatea și interesele electoratului propriu, dar, mai ales, să-și valorifice potențialul în promovarea interesului național al Republicii Moldova.

Partidul Liberal Democrat din Moldova este deschis oricărui format de negocieri pe care colegii noștri din PAS și Platforma DA îl consideră funcțional”, se arată în adresarea formațiunii către PPPDA și PAS.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?