X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Platon: Plahotniuc se află în Turcia fără bani

9 iun. 2021,, 11:46   Politică
5438 4

Omul de afaceri Veaceslav Platon susține că fostul lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc se află acum în Turcia, practic fără bani. Mai exact, acesta ar trăi pe ultimii bani, pentru că sumele mari le-a cheltuit sau le-a pierdut, iar odată cu asta și influiența pe care a avut-o în țara noastră.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

„Nimeni mai bine ca mine nu știe ce se întîmplă cu Plahotniuc. Eu vorbesc cu oamenii care au fost apropiați lui. El nu mai are influiență, toți i-au întors spatele. Nu mai are instrumente pentru a manipula. În sectorul economic și în justiție nu mai are influiență deloc. El nu mai are bani, adică are de viață, restul a cheltuit, i-a pierdut. Cine are nevoie de el fără bani? El nu mai are procurorul său general, închisoarea sa, judecătoria sa, armatat sa. El este un om simplu pe care îl vînează. El stă în Turcia chitic. Nu are bani și venituri. Dar el este obișnuit să trăiască pe picior larg, să se ditreze cu dame de companie”, a spus Platon.

Veaceslav Platon susține că pentru Republica Moldova este aproape imposibil să-l extrădeze pe Vladimir Plahotniuc.

„Extrădarea este complicată. Dacă el a obținut cetățenia Turciei, nu mai poate fi adus în mod legal. Eu nu cred că Republica Moldova are resurse pentru a organiza o operațiune militară în Turcia. Eu nu am spus că îl voi întoarce. Eu am promis că îl voi urmări și asta voi face”, a adăugat Platon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?