X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

Platon: O comisie fără participarea principalilor martori sau participanți, nu costă o para

25 iun. 2021,, 17:50   Politică
3029 5

Omul de afaceri Veaceslav Platon se arată nedumerit în legătură cu faptul că Comisia cu privire la „Laundromat” nu vrea nici măcar să-l asculte pe principalul învinuit, iar toate astea au loc „sub auspiciul pălăvrăgelii despre valorile europene”.

„În viața mea am avut deja parte de procese în care deciziile erau luate fără participarea mea. A nu-i oferi dreptul de a se apăra și a aduce dovezile nevinovăției sale, dar și a judeca inculpatul fără participarea sa era trăsătura lui Plahotniuc, un exemplu elocvent și principalul atribut al statului capturat.

Din păcate, nu s-a schimbat nimic. Aceleași șabloane, aceleași patternuri! Comisia cu privire la „Laundromat” nu vrea nici măcar să-l asculte pe principalul învinuit. Iar toate astea sub auspiciul pălăvrăgelii despre valorile europene. „Plahiș” a plecat, dar treaba lui continuă!”, a menționat Veaceslav Platon.

„O comisie fără participarea principalilor martori sau participanți, nu costă o para, iar înregistrarea mea cu Inga Grigoriu este un exemplu vorbitor în acest sens. Ascultați și faceți concluziile de rigoare!”, a declarat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав