Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Platforma parlamentară ”Pentru Moldova” a venit cu o solicitare către Maia Sandu

29 mar. 2021,, 14:02   Politică
3877 1

Membrii Platformei Parlamentare ”Pentru Moldova”, după discuții purtate cu șeful statului Maia Sandu, i-au cerut să renunțe la interesele politice și să pună în prim plan necesitățile oamenilor și a țării.

”Am purtat discuții constructive și sincere cu președintele. Am făcut schimb de opinii privind criza constituțională. Am spus că avem o majoritate în parlament care a înaintat un candidat la funcția de prim-ministru. Am discutat momentele constituționale și am amintit că scopul nu trebuie să justifice mijloacele. Iată de ce am făcut un apel către președinte ca să pună pe prim plan interesul oamenilor în detrimentul intereselor politice”, a declarat deputatul fracțiunii partidului ”ȘOR”, Denis Ulanov.

Totodată acesta a menționat că membrii formațiunii sale sînt pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

”Sîntem unii din primii care au spus că este nevoie de o resetare a clasei politice din Republica Moldova. Am încercat să fim sinceri și corecți. Vedem ce o să urmeze după aceste consultări”, a declarat deputatul.

Reamintim că după eșecul votării în funcția de prim-ministrul al Republicii Moldova, a candidatului Igor Grosu, șefa statului Maia Sandu a chemat fracțiunile parlamentare la discuții.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?