X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Plahotniuc s-a întîlnit cu angajații Căii Ferate

13 feb. 2019,, 16:50   Politică
2829 2

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a avut astăzi o discuție cu lucrătorii de la Calea Ferată a Moldovei (CFM). Plahotniuc spune că sînt multe de îndreptat acolo, dar primele acțiuni pozitive au fost deja întreprinse.

„Ȋn timpul guvernării PDM, datoriile salariale de la CFM au fost achitate și oamenii și-au primit toți banii. Pe lîngă asta, există și un plan amplu de investiții, pentru următorii ani pentru modernizarea infrastructurii și a întreprinderii, care va crea condiții mai bune de lucru pentru angajați, dar și pentru transportul mărfurilor și cel al pasagerilor”, a spus Plahotniuc.

Ulterior, liderul PDM a avut o întîlnire și cu angajații de la Moldtelecom. „Am vorbit cu oamenii despre proiectele noastre ambițioase, care să dezvolte compania și să crească veniturile personalului. Echipa Partidului Democrat s-a preocupat de toate sectoarele economiei și am gîndit, pentru fiecare ȋn parte, strategii de dezvoltare pe termen mediu și lung, care să aducă rezultate concrete”, a spus Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?