X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Plahotniuc reacționează după acuzațiile grave care i se aduc

26 iun. 2019,, 20:21   Politică
14026 5

Vlad Plahotniuc a comentat informațiile privind dosarele penale deschise în Federația Rusă pe numele său. Fostul lider PD a numit aceste dosare „fantezii” și a scris că acestea sînt unele din „amenințările” la adresa sa și a familie sale, despre care a scris anterior.

„Toate aceste dosare sînt fantezii și încercări de a implica numele meu în niște dosare care nu au absolut nici o legătură cu mine. Interpol a respins exact pe acest motiv de hărțuire politică zeci de tentative ale Rusiei, prin care se încerca limitarea abuzivă a libertății mele de mișcare. De asemenea, am primit mesaje din partea autorităților din anumite țări în legătură cu unele acțiuni pe care Federația Rusă le-a încercat împotriva mea, prin intermediul statelor respective”, scrie Vlad Plahotniuc.

Iată declarația politicianului:

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Afeceri Interne al Rusiei, fostul lider PD, Vlad Plahotniuc, și democratul Constantin Țuțu sînt anchetați în Federația Rusă pentru trafic de droguri, într-un dosar care a început încă în anul 2012. În această schemă sînt implicate persoane din RM și Spania.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?