Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Plahotniuc: Reacțiile isterice ale unor partide nu ne mai surprind

20 mar. 2018,, 12:55   Politică
3469 7

Partidele de dreapta care au refuzat dialogul cu PD se vor face direct vinovate de o eventuală victorie a socialiștilor la alegerile locale din capitală.

Declarația a fost făcută astăzi de către liderul democraților, Vlad Plahotniuc, în urma ședinței spătămînale a membrilor formațiunii. El a remarcat că, în ciuda apelurilor la dialog adresate Platformei DA și PAS-ului, cele două partide au refuzat orice negocieri.

„Constatăm cu regret că, în locul unui răspuns la adresările noastre, vedem deja în presă declarații impulsive din partea celor cărora le-au fost adresate scrisorile, dar și lansarea unui număr tot mai mare de candidați din partea acestor partide care slăbesc șansele lor pentru a accede în turul II”, a comentat Plahotniuc.

Politicianul s-a arătat convins că partidele de dreapta vor putea cîștiga bătălia electorală în capitală doar dacă vor înainta un candidat comun.

„Observăm repetarea aproape totală a tuturor greșelilor comise la alegerile prezidențiale, greșeli care au făcut ca Maia Sandu să piardă, și președinția să le revină socialiștilor. Reacțiile isterice ale partidelor proeuropene nu ne mai surprind, doar că acea atitudine arogantă poate dezamăgi din nou electoratul proeuropean, căci cetățenii vor să se implice în lupta pentru capitală, dar nu într-o luptă a orgoliilor și frustrărilor liderilor”, a conchis Plahotniuc.


Menționăm că liderul Platformei DA și cel al PAS au refuzat orice cooperare cu PD la alegerile locale din 20 mai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?