X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Plahotniuc îi scoate pe miniștri din birouri

19 iun. 2018,, 12:23   Politică
5595 2

Întregul cabinet de miniștri, în frunte cu premierul, își vor desfășura activitatea de cîteva ori pe lună în raioane, informează Noi.md.

Decizia a fost luată la ședința săptămînală a conducerii Partidului Democrat. Potrivit liderului formațiunii, Vlad Plahotniuc, doar organizînd ședințe de lucru în teritoriu Guvernul va putea fi mai aproape de oamenii din raioane.

„Lunar, în zilele de vineri, va fi organizat un desant al Cabinetului în cîte un raion, miniștrii vor avea întîlniri cu autoritățile locale, cu agenții economici, cu cadrele didactice, medici și alte categorii de cetățeni, inclusiv în sate. Miniștrii vor răspunde la întrebări, vor desfășura ședințe pe marginea problemelor locale. Aceste vizite în teritoriu vor fi o bună ocazie de a discuta cu miniștrii, de a căuta soluții împreună”, a explicat Plahotniuc.

Politicianul s-a referit astăzi și la evoluția programului „Drumuri bune pentru Moldova”, precizînd că lucrările de reparație sînt efectuate mai rapid decît s-a preconizat.

„Avem un avans considerabil: pînă la sfîrșitul săptămînii trecute urmau a fi realizate 100 de tronsoane, dar noi avem deja 163 de tronsoane finalizate”, a spus el.


Totodată, liderul democraților a precizat că, acolo unde lucrările de reparație vor fi realizate cu abateri, companiile vor fi obligate să refacă din cont propriu porțiunile de drum defecte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?