X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Plahotniuc călătorul. Unde s-ar afla acum fostul lider democrat

17 sep. 2019,, 08:52   Politică
5285 3

După trei luni de la dispariția lui Vlad Plahotniuc, 14 iunie, atunci cînd democrații au anunțat că pleacă de la guvernare, fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, consideră că ex-liderul PDM ar putea reveni în Republica Moldova. Întrebat unde se află fostul deputat, Candu spune că „călătorește”.

„Eu consider că a fost o greșeală foarte mare a dumnealui personal, dar și a echipei, că nu am reșit să-l convingem să aibă un altfel de comportament de comunicare. Nu este normal ca un lider de partid, care și-a asumat viața politică, mai ales un lider de partid de guvernare, să nu iasă în fața camerelor de luat vederi, decît la conferințele de presă. Acum el este alături de familie. Fiecare în viața sa are nevoie de un anumit restart. Domnul Plahotniuc nu se teme să revină, rămîne să decidă el cînd va veni. Sunt cîteva locații în care dumnealui călătorește, caută anumite perspective și oportunități legate de afaceri”, a declarat deputatul PDM, Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Totodată, referindu-se la Serghei Iaralov, Andrian Candu zice că este în SUA.

„Dacă nu greșesc, dumnealui este cetățean american. Familia lui este în SUA de foarte mult timp și bănuiesc că este cu familia”, spune parlamentarul.

În schimb, deputatul democrat spune că săptămîna viitoare în țară va reveni Constantin Botnari.


„Cu dumnealui am comunicat chiar săptămîna trecută. Am înțeles că revine peste o săptămînă la Chișinău”, a mai adăugat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?