Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Plahotniuc anunță continuarea programului „Drumuri bune pentru Moldova”

25 sep. 2018,, 12:23   Politică
3124 7

Spre deosebire de guvernările precedente, guvernarea PD a demonstrat prin fapte concrete competență și responsabilitate, a remarcat astăzi liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, în urma ședinței săptămînale a democraților, notează Noi.md.

Politicianul a vorbit despre rezultatele înregistrate în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, precum și despre cele legate de conectarea la apeduct a localităților din țară. Potrivit lui, cifrele arată că „guvernările precedente au eșuat”, în comparație cu PDM.

„În perioada 2009-2016, pe durata a șapte ani, s-au construit mai puțin de 1000 km de drumuri, asta înseamnă cîte 140 km pe an. Noi, într-un singur an, reparăm peste 1600 km, ceea ce înseamnă de 12 ori mai mult decît guvernările precedente. În cei șapte ani – 54 de mii de beneficiari au fost conectați la rețeaua de apă. Noi, în ultimii doi ani, am conectat la apeduct 106 mii de beneficiari, de șapte ori mai mulți. Sînt cifre record pentru toate guvernările moldovenești de la Independență încoace”, a menționat Plahotniuc.

Liderul democraților a anunțat că în zilele următoare va fi lansat programul „Drumuri bune pentru Moldova 2”, care presupune construirea și repararea a 2600 de kilometri de drumuri în anul 2019. Totodată, în domeniul aprovizionării cu apă, politicianul spune că proiectul prevede conectarea la apeduct a cîte 100 de mii de beneficiari pe an.

„În urma întîlnirilor cu cetățenii am constatat că oamenii apreciază înalt munca noastră, a guvernării, dar fac și diferența clară între eficiența PD și a guvernărilor de pînă la noi, care doar promiteau și nu făceau nimic”, a conchis Vlad Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?