X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Pistrinciuc: Maia Sandu nu este un politician ordinar, ea este un fenomen

20 iul. 2022,, 14:00   Politică
9791 0

Chiar dacă Maia Sandu și-a suspendat calitatea de membru al PAS, fiind șef de stat, pentru activiștii foramțiunii, la fel ca și pentru cetățeni ea rămîne a fi un simbol.

De această părere este directorul executiv al organizației nonguvernamentale Institutul pentru Inițiative Strategice, Vadim Pistrinciuc. Analistul afirmă că în ciuda criiticilor aduse guvernări , Sandu rămîne a fi un lider de top pe scena politică din R.Moldova.

"PAS este un partid creat de Maia Sandu și pentru mulți membri ai acestui partid ea este o autoritate, chiar dacă este președintă, nu este membru, nu se prea expune public pe chestiuni de partid. Evident că este un simbol pentru membrii PAS și pentru foate mulți cetățeni, pentru că ea rămîne să fie unul din liderii de top din R.Moldova, în pofida multor intemperii. Maia Sandu este și un fenomen , pentru că așa ceva la noi în țară nu a prea a existat înainte de asta", a menționat Vadim Pistrinciuc în cadrul emisiunii Puterea a patra.

Totodată, Pistrinciuc a remarcat că soarte de mai departe a PAS depinde foarte multe de cum va fi gestionată situația, atunci cînd formațiunea nu va mai fi la guvernare. "Orice partid iese la un moment dat de la guvernare, e un lucru demonstrat".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?