X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pînzari, despre funcția de ministru al Apărării: "Inițial am spus nu"

25 mar. 2020,, 11:15   Politică
3958 4

Proaspătul ministru al Apărării, Alexandru Pînzari spune că a refuzat inițial să vină la conducerea Ministerului. Pînzari nu a dezvăluit motivele pentru care s-a rîzgîndit practic zece secunde mai tîrziu după primul răspuns la oferta venită din partea….unui membru PDM.

„Am primit întîi un mesaj de la un coleg al meu care e membru de parid (n.r. PDM). Am spus categoric că nu! sînt împotrivă. Apoi am numărat pînă la zece și am spus: hai să ne întîlnim să discutăm”, a spus Alexandru Pînzari la „Puterea a Patra”, notează tv8.md.

Ulterior, disucțiile au continuat cu liderul democraților Pavel Fiip, care l-a înaintat oficial la funcția de ministru al Apărării.

„Eu abia mi-am găsit liniștea în familie. Am 3 copii, îmi place lîngă ei și lor lîngă mine și copii au avut un stres să fiu sincer cînd am acceptat această funcție”

Pînzari a mai spus în aceeași emisiune și cu ce s-a ocupat din iunie anul trecut cînd a fost dat afară de la IGP, pe timpul Guvernului condus de Maia Sandu.


„Cu ce m-am ocupat, am fost la rude, peste hotare, la părinți. Am făcut regulă în garaj, apartament. În ultima perioadă am fost angajat și la privat”, a mărturisit noul ministru al Apărării, Alexandru Pînzari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?