TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Percheziții la biroul lui Denis Ulanov

În cursul zilei de astăzi, Procuratura Anticorupție l-a recunoscut în calitate de bănuit și l-a audiat pe deputatul Denis Ulanov, care este vizat în dosarul ”frauda bancară”.

Ulanov este bănuit de ”escrocherie” și ”spălare de bani”, ambele infracțiuni săvîrșite în proporții deosebit de mari și în interesele unei asociații criminale.

De asemenea, astăzi, procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul acestuia, aflat la sediul Companiei ”Avia Invest”.

Menționăm că, ieri, imediat după ridicarea imunității parlamentare, deputatul Petru Jardan a fost recunoscut și audiat de Procuratura Anticorupție, în calitate de bănuit de ”abuz de serviciu”, în proporții deosebit de mari, în interesul unui grup criminal organizat și în detrimentul intereselor Întreprinderii de Stat ”Aeroportul Internațional Chișinău”, aflată în perioada concesionării.

Tot ieri, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul deputatului Jardan, dar și în biroul său de serviciu de la sediul Companiei ”Avia Invest”, al cărei administrator a fost.


Cei doi deputați au fost reținuți preventiv pentru 72 de ore, după ce, la cererea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, Parlamentul le-a ridicat imunitatea parlamentară.

Fiind audiați de procurori, ambii deputați au făcut declarații în cadrul cauzelor penale în care sînt vizați, însă nu și-au recunoscut vina.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load