COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pentru Sandu, Usatîi, Deliu, Țîcu și Chirtoacă diaspora din Rusia sînt oameni de categoria a doua

Sandu, Usatîi, Deliu, Țîcu și Chirtoacă consideră că în Rusia diaspora este de categoria a doua și anume acolo rezultatele alegerilor "pot fi falsificate", de aceea se opun deschiderii în Federația Rusă a unui număr suficient de secții de votare.

Această opinie a fost exprimată în rețelele de socializare de prezentatoarea de televiziune Elena Levițkaia-Pakhomova, comentînd scrisoarea acestor politicieni din opoziție, candidați la funcția de președinte, trimisă în adresa comunității internaționale în legătură cu presupusele "încercări de fraudare a alegerilor prezidențiale".

"Pentru Sandu, Usatîi, Deliu, Țîcu și Chirtoacă există o diasporă de primă clasă, și de a doua. A doua, desigur, se află în Rusia. Și anume acolo rezultatele alegerilor "pot fi falsificate". De aceea, nu este nevoie de deschis acolo un număr suficient de secții de votare, consideră politicienii pro-europeni care pledează pentru drepturi egale și valori cu adevărat europene. Dar nu pentru toată lumea.

Scrisoarea este adresată oficialilor europeni. Dar cui altcuiva?

Renato trebuie să meargă la Moscova. Mă tem că nu-l vor purta în brațe, ca acum șase ani", a scris Elena Levițkaia-Pahomova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load