X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Pentru Sandu, Usatîi, Deliu, Țîcu și Chirtoacă diaspora din Rusia sînt oameni de categoria a doua

28 sep. 2020,, 11:00   Politică
5714 18

Sandu, Usatîi, Deliu, Țîcu și Chirtoacă consideră că în Rusia diaspora este de categoria a doua și anume acolo rezultatele alegerilor "pot fi falsificate", de aceea se opun deschiderii în Federația Rusă a unui număr suficient de secții de votare.

Această opinie a fost exprimată în rețelele de socializare de prezentatoarea de televiziune Elena Levițkaia-Pakhomova, comentînd scrisoarea acestor politicieni din opoziție, candidați la funcția de președinte, trimisă în adresa comunității internaționale în legătură cu presupusele "încercări de fraudare a alegerilor prezidențiale".

"Pentru Sandu, Usatîi, Deliu, Țîcu și Chirtoacă există o diasporă de primă clasă, și de a doua. A doua, desigur, se află în Rusia. Și anume acolo rezultatele alegerilor "pot fi falsificate". De aceea, nu este nevoie de deschis acolo un număr suficient de secții de votare, consideră politicienii pro-europeni care pledează pentru drepturi egale și valori cu adevărat europene. Dar nu pentru toată lumea.

Scrisoarea este adresată oficialilor europeni. Dar cui altcuiva?

Renato trebuie să meargă la Moscova. Mă tem că nu-l vor purta în brațe, ca acum șase ani", a scris Elena Levițkaia-Pahomova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?