X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

"Pe toți îi așteptăm, din toate colțurile lumii". Cum apreciază Alaiba "revenirea lui Plahotniuc"

28 oct. 2022,, 16:22   Politică
2734 0

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a venit cu o reacție, după ce fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM), oligarhul fugar Vlad Plahotniuc, a anunțat că se relansează în politica moldovenească.

„Văleu. A apărut și Plahotniuc peste nici patru ani de liniște. Te-ai gîndi că a avut atîta timp liber să învețe ceva, dar așa și nu s-a învățat să vorbească la cameră. Tot cu interviuri scrise îi dă. Vă dați seama cît de mare le e agonia de au recurs la alianța Skype. Plaha cică iar revine în politică. Daca număr corect, va fi a patra lui revenire în politică. Și din rău în mai rău. Pe toți îi așteptăm, din toate colțurile lumii”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Amintim că vineri, 28 octombrie, Vlad Plahotniuc a anunțat prin intermediul unui interviu că revine în politica moldovenească.

Menționăm că lui Vlad Plahotniuc îi sunt incriminate trei capete de acuzare în dosarul denumit generic „Frauda Bancară”: crearea și conducerea unei organizații criminale, escrocherie săvîrșită în proporţii deosebit de mari și spălarea banilor săvîrşită de o organizaţie criminală, în proporţii deosebit de mari. Fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, a fugit din Republica Moldova în iunie 2019.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?