Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Pe numele lui Petic a fost intentat un nou dosar penal

11 dec. 2019,, 11:24   Politică
4174 0

Pe numele fostului polițist de frontieră Gheorghe Petic a fost deschis încă un dosar penal.

Despre aceasta a anunțat el însuși pe pagina sa de Facebook, menționînd că respectivul dosar ar fi al 11-lea la număr, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Buna dimineața țară! Felicitați-mă. Am aflat cu mare bucurie că mai am deschis un dosar penal cu frumosul număr 20194201389. Al 11-lea la număr. Eu cred că cu așa tempou ajung indubitabil în cartea recordurilor. Ура таварищи!!!”, a scris Petic.

Amintim că recent, dosarul în care Gheorghe Petic a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru viol a fost trimis la rejudecare.

Gheorghe Petic a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, într-un dosar de viol. Ulterior, în iulie curent, după 9 luni de închisoare, Gheorghe Petic a fost eliberat, cu interdicția de a părăsi țara.


Gheorghe Petic este fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări în care ar fi implicați responsabili din Poliția de Frontieră din Republica Moldova și România. Petic a candidat în octombrie la funcția de primar al orașului Ungheni, din partea Blocului ACUM.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?