X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Pe cine va susține PSRM în alegerile pentru funcția de primar al capitalei

18 noi. 2022,, 21:30   Politică
5293 0

Partidul Socialiștilor din Moldova va avea propriul candidat la alegerea primarului general al Chișinăului, dar nu se știe încă cine va fi acesta.

Despre acest lucru a declarat fostul președinte al țării, Igor Dodon, într-un interviu acordat unuia dintre posturile de televiziune private, relatează Noi.md

”La alegerile pentru primarul general al Chișinăului voi vota candidatul PSRM. Cine va fi - vom decide împreună cu colegii. Dar am menționat și anterior că Partidul Socialiștilor ar trebui să aibă propriul său candidat”, a menționat el.

”Cît despre lupta electorală, din păcate, aceasta va fi din nou geopolitică. Cînd l-am promovat și susținut de două ori la alegeri pe Ion Ceban – el, probabil, a uitat de asta din moment ce spune că nu are ce să discute cu Dodon - de fiecare dată am pledat ca primarul general să nu se implice în politică la Chișinău. Dacă Ceban nu s-ar fi lansat în politica mare, aș spune astăzi cu încredere că da, va fi reales din nou. Acum însă nu sînt sigur, timpul va arăta”, a subliniat Igor Dodon.


12
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?