X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pe cine va susține PDM în turul II al alegerilor?

22 mai. 2018,, 11:42   Politică
6602 16

Partidul Democrat din Republica Moldova ezită să anunțe public pe cine va susține în turul doi al alegerilor din Chișinău, cînd lupta se va purta între Ion Ceban și Andrei Năstase.

Anunțul a fost făcut acum cîteva minute de vicepreședintele PDM Vladimir Cebotari, după tradiționala ședință săptămînală a partidului, transmite Noi.md.

Chiar dacă au refuzat să anunțe public numele candidatului pe care îl vor susține democrații, Cebotari a spus că opțiunea partidului va fi anunțată direct membrilor de partid.

„Nu vom comunica opțiunea PDM-ului, pentru că nu dorim ca alții să comunice în numele nostru și într-o manieră schimonosită, iar membrii să înțeleagă în mod greșit. Comunicarea cu membrii de partid se va face direct. Nu am avut favoriți nici la Bălți, nici la Chișinău și încă nu avem favoriți pentru turul doi al alegerilor din Chișinău”, a subliniat Cebotari.

Amintim că PDM a anunțat că în cadrul alegerilor din 20 mai va susține un candidat unic al partidelor proeuropene.


După procesarea a 100% din voturi, datele preliminare arată că Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor, a luat 40,97%, iar Andrei Năstase, candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr – 32,12%.
Turul doi al alegerilor va avea loc la 3 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?