X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

PDM va avea un candidat la șefia Primăriei, în cadrul scrutinului din 2023

21 iun. 13:01   Politică
2349

Încă un partid și-a exprimat intenția de a participa la alegerile locale generale din 2023 în cursa pentru șefia Primăriei capitalei.

Este vorba despre Partidul Democrat din Moldova (PDM).

„Noi, PDM, ca orice partid politic, vom avea candidat care va concura la egal cu domnul Ceban și cu alți candidați. pentru că asta este nevoia de afirmare a oricărui partid – și-n alegerile locale, și-n parlamentare”, a declarat Monica Babuc, președintele interimar al PDM, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Fiind întrebată dacă a făcut Ion Ceban ceva din postura de primar, fostul ministru a spus că unele lucruri se văd cu ochiul liber, referindu-se la parcurile care au fost amenajate și modernizate.

Cît despre un eventual primar al capitalei de la partidul de guvernare – Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Monica Babuc a spus că totul depinde de candidatul formațiunii – dacă va fi un gospodar care cunoaște problemele și are soluții.


Pînă acum și-au mai anunțat participarea în cursa pentru șefia capitalei Partidul Acțiune și Solidaritate, precum și Partidul „Puterea Oamenilor”. Actualul primar, Ion Ceban deocamdată n-a spus tranșant că va candida, însă opinia publică deja vorbește despre faptul că el va lupta pentru al doilea mandat și va fi unul dintre finaliștii cursei.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав