X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

PDM îndeamnă concurenții electorali să promoveze idei, fără ură și violențe

7 feb. 2019,, 15:30   Politică
2574 2

Echipa Partidului Democrat din Moldova a scos în evidenţă că opoziţia promovează mesaje negative, care divizează societatea, iar astfel de lucruri pot alimenta inclusiv incidentele electorale.

Pe acest subiect, vicepreşedintele PDM Vlad Cebotari a comunicat că mai multe panouri electorale ale PDM au fost vandalizate – la Hînceşti, în localităţile Dolna şi Micleuşeni din raionul Străşeni – în timp ce noaptea trecută, la unul dintre sediile PDM de la Glodeni, a fost un incendiu.

„Nu vrem să facem supoziţii. Organele de poliţie să investigheze cauzele. Dar facem un nou apel către toate formaţiunile politice să îşi îndemne, instruiască, dacă e cazul, membrii de partid şi să promoveze idei de campanie curată, fără ură şi să se abţină de la acţiuni violente. Noi am făcut instruirile necesare cu membrii noştri de partid pînă la campanie şi le vom repeta pe parcurs”, a afirmat Vlad Cebotari.

În cadrul briefingului de astăzi, Vlad Cebotari a adăugat că democraţii au discutat direct în campanie cu peste 120 de mii de cetăţeni. Candidaţii PDM în circumscripţii sînt oameni cunoscuţi, cu realizări, în timp ce candidaţii opoziţiei nu au realizări şi se ascund sub sigla de partid.

Echipa Partidului Democrat din Moldova, care merge zilnic în toată ţara cu Caravana electorală pentru a informa cetăţenii despre realizările PDM, dar şi despre proiectele de viitor, a avut peste 330 de întîlniri directe cu alegătorii şi a discutat cu mai mult de 22 mii de cetăţeni.


De asemenea, dacă se adaugă activităţile candidaţilor din circumscripţiile uninominale, pînă la acest moment democraţii din Moldova au avut peste 2800 de întîlniri directe cu mai mult de 120 de mii de cetăţeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?