Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PDM face un pas înapoi și își retrage moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

7 noi. 2019,, 14:16   Politică
3409 1

Fracțiunea Partidului Democrat din Parlamentul Republicii Moldova a anunțat că a depus o solicitare prin care își retrage moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Maiei Sandu, informează Noi.md.

Despre aceasta a anunțat într-un briefing de presă, democratul Andrian Candu.

Potrivit acestuia, datorită faptului că guvernul în persoana Maiei Sandu nu a venit în plenul parlamentului pentru a prezenta o dare de seamă și să răspundă la întrebările deputaților, în prezent activitatea parlamentului este blocată.

”Înțelegem că această moțiune de cenzură nu are voturile pentru a fi aprobată. Iată de ce cu colegii din PD vom aborda mai comlex subiectul demiterii guvernului, vom veni cu propuneri mai complexe. Am decis să retragem moțiunea de cenzură, am înregistrat o solicitare în Parlament în acest sens, lucru care va debloca activitatea parlamentului dar asta nu înseamnă că renunțăm la ideia demisie acestui guvern”, a spus Andrian Candu.

Totodată, acesta a menționat că în cazul în care PSRM va înregistra o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu, deputații democrați o vor sprijni.


Reamintim că ieri, într-un interviu, președintele Republicii Moldova, Igor Dodona a spus că în 72 de ore ar putea cădea Guvernul Sandu. Totul vine după ce Guvernul și-a asumat răspunderea de a selecta candidații pentr funcția de procuror general.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?