COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

PDM face un pas înapoi și își retrage moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

PDM face un pas înapoi și își retrage moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

Fracțiunea Partidului Democrat din Parlamentul Republicii Moldova a anunțat că a depus o solicitare prin care își retrage moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Maiei Sandu, informează Noi.md.

Despre aceasta a anunțat într-un briefing de presă, democratul Andrian Candu.

Potrivit acestuia, datorită faptului că guvernul în persoana Maiei Sandu nu a venit în plenul parlamentului pentru a prezenta o dare de seamă și să răspundă la întrebările deputaților, în prezent activitatea parlamentului este blocată.

”Înțelegem că această moțiune de cenzură nu are voturile pentru a fi aprobată. Iată de ce cu colegii din PD vom aborda mai comlex subiectul demiterii guvernului, vom veni cu propuneri mai complexe. Am decis să retragem moțiunea de cenzură, am înregistrat o solicitare în Parlament în acest sens, lucru care va debloca activitatea parlamentului dar asta nu înseamnă că renunțăm la ideia demisie acestui guvern”, a spus Andrian Candu.


Totodată, acesta a menționat că în cazul în care PSRM va înregistra o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu, deputații democrați o vor sprijni.

Reamintim că ieri, într-un interviu, președintele Republicii Moldova, Igor Dodona a spus că în 72 de ore ar putea cădea Guvernul Sandu. Totul vine după ce Guvernul și-a asumat răspunderea de a selecta candidații pentr funcția de procuror general.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load