Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

PDM dezminte informaţiile despre starea de sănătate a lui Vlad Plahotniuc

24 mai. 2019,, 11:49   Politică
4052 13

În ştirile publicate de către un post TV au apărut informaţii precum că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi suferit un atac cerebral. Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova, Vitalie Gamurari, a dezminţit informaţiile.

"În legătură cu MINCIUNILE promovate de trustul de propagandă și fake news Jurnal, legate de posibile probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, fac precizarea că sînt FALSURI, așa cum este tot conținutul promovat de acest instrument de propagandă. Sînt nevoit să-i dezamăgesc pe propagandiști, dar și pe cei care stau în spatele lor și să-i anunț că domnul Plahotniuc este în formă maximă, muncește împreună cu echipa pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit de pe urma iresponsabilității unor politicieni, care încearcă să creeze haos și instabilitate în țară.

Solicităm propagandiștilor de la trustul Jurnal să dezmintă minciunile publicate, la fel și celor de la anumite instituții media, care au preluat informațiile false fără să facă o minimă verificare.

Să fiți sănătoși!

P.S.: Pentru politicienii din opoziție și propagandiștii lor: atenție, consumul exagerat de fructe de mare poate crește nivelul mercurului și afecta starea psihică", a scris Gamurari pe Facebook.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?