Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

PDM, despre hotărîrea CC: Cine crede însă că aici se încheie războiul politic greșește amarnic

15 apr. 2021,, 16:36   Politică
3875 3

După pronunțarea hotărîrii Curții Constituționale războiul politic nu s-a încheiat. De această părere este liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip.

”Gata. Ne-au fericit și cu dizolvarea. Ca prin minune, s-au rezolvat și toate problemele. Cine crede însă că aici se încheie războiul politic greșește amarnic. Abia începe episodul doi. Și dacă pînă acum unii au strigat “anticipate”, iar alții au strigat “guvern”, să nu credeți că de azi încep discuțiile despre vaccin și securitate națională. Nu. Și în continuare țara e într-o mare criză. Oamenii ne mor. Personal am pierdut 2 membri de familie și cîțiva colegi. Alții încă mai luptă cu virusul. Licitația pentru cumpărarea vaccinului a eșuat. La frontiera țării noastre au loc mobilizări îngrijorătoare de trupe și muniții. Alte țări deja ies din această criză, Republica Moldova rămîne blocată. De 2 ani deja doar lupte politice și nimic pentru oameni. Dar pe cine interesează asta?”, a scris Filip într-o postare pe pagina sa de facebook.

Totodată acesta spune că ar vrea să creadă în ipoteza că anticipatele vor salva țara.

”Dar știu că în următorul parlament se vor regăsi aceleași partide acuzate azi de corupție. Chiar dacă Parlamentul a fost sancționat azi prin dizolvare pentru acțiuni care nu îi pot fi imputate legislativului, ziua de azi desigur că poate fi calificată drept o victorie a Președinției în conflictul cu Parlamentul, dar e o victorie a lui Pirus. Căci ce fel de victorie e cea în care ai rămas singur să te bucuri de ea?”, a scris Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?