X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Vlad Plahotniuc a plecat din țară

15 iun. 2019,, 07:30   Politică
7704 0

În legătura cu speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM, serviciul de presă al formațiunii precizează că Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa, informează Noi.md.

"Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale.
Este regretabil că se operează cu astfel de ştiri false, care induc în eroare opinia publică", se arată în comunicatul PDM.

Reamintim că ieri, după anunțul PDM de retragere de la putere, mai multe avioane private au decolat de pe aeroportul internațional Chișinău. Potrivit unor informații apărute în presă un avion la bordul căruia se află familia lui Șir a plecat la Moscova, altul ĩn care s-ar fi aflat Constantin Țuțu ar fi aterizat la Kiev. Un al treilea avion ar fi aterizat la Odesa. Potrivit unor surse, liderul PDM, Blat Plahotniuc s-ar afla la Istanbul, dar nu în Elveția unde este familia sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?