Vlad Plahotniuc a plecat din țară

Vlad Plahotniuc a plecat din țară

În legătura cu  speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM, serviciul de presă al formațiunii precizează că Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa, informează Noi.md.

"Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale. 
Este regretabil că se operează cu astfel de ştiri false, care induc în eroare opinia publică", se arată în comunicatul PDM.

Reamintim că ieri, după anunțul PDM de retragere de la putere, mai multe avioane private au decolat de pe aeroportul internațional Chișinău. Potrivit unor informații apărute în presă un avion la bordul căruia se află familia lui Șir a plecat la Moscova, altul ĩn care s-ar fi aflat Constantin Țuțu ar fi aterizat la Kiev.  Un al treilea avion ar fi aterizat la Odesa. Potrivit unor surse, liderul PDM, Blat Plahotniuc s-ar afla la Istanbul, dar nu în Elveția unde este familia sa.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load