Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PDM a rămas fără consilier în CMC

6 mai. 2021,, 09:50   Politică
2823 1

Consilierul municipal din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM), Veaceslav Nedelea, a anunțat că părăsește formațiunea. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, precizînd că această decizie a luat-o din cauza dezacordului său față de „politica conducerii de promovare în funcții politice”.

Veaceslav Nedelea a menționat că nu datorează explicații nimănui, cu excepția echipei PDM Buiucani și precizează că decizia îi aparține.

„Pînă aici a mers ostașul. Da, am fost circa 11 ani ostaș al PDM, membru al CNP (n.r. Consiliului Național Politic), președinte a Organizației de Sector Buiucani, municipiul Chișinău. Am fost un membru fidel, dedicat activităților politice și organizatorice. Am fost deputat, actualmente sînt consilier municipal de Chișinău. Plec din PDM din motive care au la bază dezacordul meu cu politica conducerii de promovare în funcțiile politice, cu „restaurația”, dacă vreți”, a scris Nedelea.

Totodată, ex-deputatul a ținut să sublinieze că nu a fost „racolat”, „cumpărat” sau „ademenit”, afirmînd că, caracterul unui politician rezultă din capacitatea acestuia de a-și asuma anumite decizii.

Amintim că, Veaceslav Nedelea, a fost ales pe lista PDM, consilier în cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC), la alegerile locale din toamna anului 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?