X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

PDM a depus la CEC lista naţională a partidului pentru alegerile parlamentare

26 dec. 2018,, 15:18   Politică
4180 3

Reprezentanţii Partidului Democrat au depus astăzi la Comisia Electorală Centrală lista partidului şi celelalte documente necesare înregistrării candidaţilor PDM la funcţia de deputat în circumscripţia naţională pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Totodată, au fost depuse şi actele pentru înregistrarea partidului în calitate de participant la referendumul republican consultativ, care la fel se va desfăşura în data de 24 februarie, cînd cetăţenii se vor pronunţa în privinţa reducerii numărului de deputaţi de la 101 la 61, dar şi în privinţa faptului ca cetăţenii să poată retrage mandatul de deputat, atunci cînd acesta nu-şi exercită corespunzător obligaţiile sale.

Ulterior, preşedintele partidului, Vlad Plahotniuc, împreună cu toţi candidaţii înscrişi pe lista naţională a PDM, au fost la sediul Palatului Republicii şi au depus personal declaraţia privind consimţămîntul de a candida la alegerile parlamentare.

Începînd de astăzi, candidaţii PDM în circumscripţiile uninominale vor solicita listele pentru colectarea de semnături şi ulterior vor depune documentele necesare înscrierii în cursa electorală la consiliile electorale ale circumscripţiilor uninominale respective.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?