X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

PD vrea alegeri parlamentare anticipate. Care sînt cei patru pași propuși

16 noi. 2020,, 15:10   Politică
4848 3

Partidul Democrat pledează pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate în toamna anului 2021. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Pavel Filip, cu puțin timp în urmă, în cadrul unui briefing, notează Noi.md.

Filip a enumerat patru pași pe care îi propune formațiunea pentru depășirea crizei în care se află țară, după cum s-a exprimat politicianul.

Totodată, el a subliniat necesitatea formării unui "Guvern al unității naționale", agreat de majoritatea partidelor parlamentare "autentice".

„Propunem: 1.elaborarea unui plan anticiriză; 2. Instituirea unui guvern al unității naționale agreat de toate partidele autentice din Parlament. Avem nevoie de un consens la acest capitol, o echipă care să ne unească. 3.Curățarea clasei politice, vorbim despre izolarea în Parlament a tuturor celor care au migrat dintr-un partid în altul. 4. Alegeri anticipate libere și corecte în toamna anului 2021”, a spus Filip.

Referindu-se la rezultatele alegerilor prezidențiale, democratul a remarcat că aceasta este o lecție bună pentru toată clasa politică. În opinia lui, mobilizarea masivă a alegătorilor înseamnă că oamenii au așteptări mari de la președinte și că responsabiliatea este mare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?