Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

PD se declară dezamăgit de această campanie electorală – declarație

24 apr. 2018,, 12:22   Politică
3619 9

Conducerea PD nu a decis deocamdată ce candidat va susține în cursa electorală pentru funcția de primar al capitalei, notează Noi.md.

Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvînt a PD, Vitalie Gămurari, în urma ședinței săptămînale a formațiunii. Potrivit lui, democrații insistă în continuare pe ideea desemnării unui candidat comun al partidelor proeuropene, îndemnîndu-i pe candidații fără șanse să se retragă din cursă.

„Rămînem deschiși pentru un posibil dialog, considerăm că nu este încă tîrziu ca unii dintre cei care și-au înaintat candidaturile să le retragă în favoarea celor care au cele mai multe șanse. Dacă nu va fi soluționată problema, atunci PD se va determina și va da un răspuns. Cu regret, constatăm că există un număr destul de mare de candidați pe dreapta și vedem acel monopol care există pe stînga, asta duce la fărîmițarea electoratului”, a menționat Gămurari.

Totodată, reprezentantul PD și-a exprimat regretul că actuala campanie electorală se axează pe aspecte politice și geopolitice, dar nu pe problemele locuitorilor capitalei.

„Există aceeași problemă care a fost anterior, cînd exista acel egoism politic din partea unor partide de opoziție care se consideră proeuropene. PD rămîne dezamăgit de această campanie electorală. Locuitorii capitalei sînt sătui de dezbateri politice, pe ei îi interesează starea de lucruri în capitală. Trebuie să recunoaștem că această campanie este o repretiție generală pentru alegerile parlamentare”, a adăugat Gămurari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?