X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PCRM: Vandalismul unioniștilor a fost sancționat de autorități

24 aug. 2018,, 10:51   Politică
4336 1

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a condamnat acțiunile „moștenitorilor criminalului nazist Ion Antonescu în persoana așa-numitului «Partid al Unității Naționale»”, condus de Șalaru.

Unioniștii „au îndrăznit să vandalizeze monumentele timpurilor sovietice dedicate eliberării Moldovei de invadatorii fasciști și de ocupanții români”, afirmă comuniștii.

Într-o declarație a Comitetului Central al PCRM în legătură cu acest fapt, se remarcă faptul că acești „provocatorii au lipit de piedestalul monumentului tancului sovietic de la Leușeni așa-numita hartă a „României Mari, „însoțind această barbarie cu declarațiile rituale despre inconsistența Republicii Moldova ca stat independent și suveran”.

„Ne dăm bine seama că însuși Șalaru, pe al cărui nume au fost pornite mai multe dosare penale pentru corupție, și mica lui sectă zgomotoasă nu are numai ticăloși, dar și lași, care, din proprie inițiativă, niciodată nu ar fi mers la o astfel de acțiune obraznică. Acest act flagrant de vandalism politic a fost sancționat de autorități. Regimul folosește cu pricepere acest tip de personaje dubioase, pentru a crea focare false de tensiune în societate, sustrăgînd atenția cetățenilor de la propriile activități antipopulare”, consideră comuniștii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?