Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

PCRM cheamă cetățenii la revoluție pașnică

7 noi. 2018,, 14:02   Politică
2780 3

"Moldova are nevoie de revoluție, iar poporul moldovean are încă posibilitatea să o realizeze în mod pașnic", consideră Partidul Comuniștilor.

Acest lucru este menționat în "Adresarea Comitetului Central al PCRM către cetățenii țării în legătură cu cea de-a 101-a aniversare a Marii Revoluții Socialiste din Octombrie", care consideră că aceasta nu este doar "o altă dată istorică, care marchează unul dintre cele mai mari evenimente de cotitură din istoria omenirii", ci și "un motiv foarte serios de a vorbi despre viitor". "Revoluția este o curățare, un nou început, o repornire a statului în baza altor principii, mai echitabile și mai judicioase.

Revoluția este posibilitatea de a trece de la tiranie la libertate, de a stabili obiectivele de dezvoltare, de formare a celui mai favorabil mediu social pentru făurirea viitorului”, consideră comuniștii, exprimîndu-și speranța că toată lumea își amintește lecția principală a Revoluției din Octombrie:“ Soarta noastră este în mîinile noastre, soarta statului e în mîinile Poporului!"

Potrivit părerii reprezentanților PCRM, "poporul moldovean are încă ocazia de a înfăptui revoluția pe cale pașnică, așa cum a făcut-o în februarie 2001, votînd masiv pentru moștenitorii ideologici ai Marii Revoluții din Octombrie - Partidul Comunist". "Iată de ce, dragi concetățeni, în februarie 2019 (la următoarele alegeri parlamentare -"Nota red.") nu putem rata șansa noastră revoluționară istorică", se spune în Adresarea Comitetului Central al PCRM.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?