X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Pavlicenco: Partidul Maiei Sandu va deveni unionist

28 feb. 2020,, 12:15   Politică
4336 13

Fosta deputată în Parlamentul Republicii Moldova, Vitalia Pavlicenco, este convinsă că "fostele componente ale Blocului ACUM vor deveni unioniste".

Pe blogul său, Pavlicenco scrie: ”Am pus pariu public precum că fostele componente ale Blocului ACUM vor deveni unioniste, sperăm în această sinceritate, prin încetarea ostilității contra unioniștilor, care sunt cei mai autentici europeniști, sunt proeuropeni impliciți.

În trei coloane a se merge în alegeri, din care unul să fie europenist și altul – unionist -, cu respectivii candidați, inclusiv din societatea civilă, din afara politicii, poate fi examinată și e nevoie de discuții ample și în societate”, a scris Pavlicenco.

Vitalia Pavlicenco consideră că "acest lucru urma să se întîmple încă în alegerile locale, după ce blocul ACUM și-a dat seama că alianța lor cu PSRM i-a consolidat total pe socialiști.

Mai mult, potrivit lui Pavlicenco, acum partidele Maiei Sandu și Andrei Năstase "au devenit mai receptive pentru dialogul cu unioniștii, având în vedere și importanța de nenegat a alegerilor prezidențiale".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?