X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Pascaru: Partidele din opoziție nu fac decît să-i apere pe „eroii lui Plahotniuc”

3 iul. 2020,, 15:34   Politică
3256 4

Deputatul PSRM Nicolae Pascaru condamnă acțiunile formațiunilor de opoziție, care au boicotat timp de două zile ședințele Parlamentului.

Potrivit lui, grupurile conduse de Șor și Candu nu urmăresc decît să destabilizeze situația în țară, iar celelalte formațiuni le fac jocul politic. Nicolae Pascaru nu exclude că anumite formațiuni nu vor să susțină inițiativa lipsirii de imunitate parlamentară a unor deputați.

„Dacă ei doresc ca la noi în țară să meargă lucrurile înspre bine, de ce sabotează? Anume opoziția, anume partidul Maiei Sandu. Ieri au fost primele percheziții la Partidul Democrat, noi de dimineață știam că trebuia să vină în Parlament procurorul general, apoi a respins informația. Ne punem întrebarea: oare nu cumva grupul ăsta sau PAS-ul își apără eroii lui Plahotniuc și nu vor să vină în Parlament ca să voteze pentru scoaterea imunității celor care au participat la furtul mliardului?”, a declarat Pascaru.

Deputatul a subliniat că inițiativele propuse de premier trebuie susținute, întrucît societatea așteaptă rezultate. El este de părere că jocurile din Parlament vor fi sancționate dur de către cetățeni.

„Opoziția cu grupurile Șor și Pro Moldova vrea radicale schimbări, vedem că vor să destabilizeze situația, îi deranjează lucrul Procuraturii Generale, aceste cercetări privitor la furtul miliardului. Această grupare, condusă de oligarhii de peste hotare încearcă să rămînă la guvernare. Ei folosesc acele metode banditești care le folosea Plahotniuc în lupta cu Filat”, a mai adăugat deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?