COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pascaru: „Investigarea furtului miliardului trebuie dusă pînă la capăt!”

Pascaru: „Investigarea furtului miliardului trebuie dusă pînă la capăt!”

Noul deputat în Parlamentul Moldovei din partea Partidului Socialiștilor Nicolae Pascaru, lider al Mișcării Naționale „Voevod”, a declarat că una dintre prioritățile activității sale în Legislativ va fi sprijinul poziției PSRM, a deputaților acesteia, Președintelui Igor Dodon, precum și ducerea pînă la capăt a anchetei furtului miliardului de la cetățeni.

„Aceasta este o chestiune de principiu!”, a declarat Nicolae Pascaru pentru publicația „Komsomolskaia Pravda în Moldova”, relatînd care sînt obiectivele și sarcinile pe care el urmează să le realizeze în timpul activității sale în calitate de deputat în Parlament, transmite Noi.md.

„Desigur, mă voi ocupa de problemele politicii de tineret, de problemele întreprinderilor mici și mijlocii, ale întreprinderilor care ajută oamenii să supraviețuiască și să construiască economia Moldovei. Paritatea geopolitică a țării noastre, relațiile prietenoase cu diferite țări nu vor fi lăsate fără atenție.


Sper că, cu ajutorul colegilor noștri din facțiune vom reuși!”, a subliniat Nicolae Pascaru, recunoscînd că a devenit deputat într-un moment dificil pentru țară.

De menționat că Curtea Constituțională a validat astăzi mandatul lui Nicolae Pascaru, care se afla pe lista candidaților pentru postul de deputat al PSRM. Mandatul deputatului a devenit vacant după ce a fost depus de socialistul Oleg Teterea.

Președintele fracțiunii socialiștilor Corneliu Furculiță a scris pe o rețea de socializare că „fracțiunea Partidului Socialiștilor în Parlament și-a consolidat rîndurile cu un alt luptător din toate punctele de vedere”.

Corneliu Furculiță a menționat că Nicolae Pascaru este un sportiv și „un adevărat luptător pentru valorile poporului nostru, un patriot al poporului moldovenesc. El educă noile generații de sportivi în spiritul iubirii pentru țară și al respectului pentru popor”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load