Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Pascaru: În turul II se va da o luptă puternică

21 mai. 2018,, 16:58   Politică
6280 5

În turul al alegerilor din capitală se va da o luptă puternică, prognozează preşedintele Mişcării de Tineret „Voievod”, Nicolae Pascaru, citat de Noi.md.

Potrivit activistului, scorul obținut de candidatul PSRM, Ion Ceban, este unul destul de bun, iar șansele ca acesta să dețină victoria în turul II sînt mari.

„Alegerile de ieri au fost un test de democrație, chiar dacă lumea și-a pierdut încredea în această clasă politică. De fapt, am văzut că pe oameni îi interesează proiectele de lungă durată, au dat la o parte geopolitica și s-au preocupat direct de chestiunile orașului. Vedem un rezultat foarte bun pentru socialiști, și-au mobilizat electoratul. Se va da o luptă puternică în turul II”, a declarat Pascaru.

Liderul Mișcării „Voievod” nu exclude posibilitatea unei conlucrări între platforma DA și PAS, pe de o parte, și PD, pe de alta, pentru a asigura victoria pentru Năstase la alegeri.

„Năstase și Sandu se vor mobiliza, pentru a acumula voturile altor candidați. Nu e exclusă o conlucrare cu PD, cu toate că între ei e un război politic declarat. Chiar Silvia Radu ar putea să cheme electoratul său să voteze pentru Năstase. Cu toate acestea, cred că va cîștiga Ion Ceban. Năstase nu e pregătit pentru a ocupa funcția de primar, nu are experiență politică”, a conchis Nicolae Pascaru.


Andrei Năstase și Ion Ceban vor concura în turul II al alegerilor primarului general al capitalei, care se vor desfășura la 3 iunie. În cadrul scrutinului de ieri, Năstase a acumulat 32,1% dintre voturi, iar Ceban - 40,9%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?