Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Pascaru: Împreună cu opoziția, trebuie să construim această țară

23 sep. 2020,, 18:40   Politică
2872 10

Opoziția nu este dușmanul nostru, ei sînt oponenții, împreună cu care trebuie să construim această țară.

Acest lucru a fost declarat de Nicolae Pascaru, deputat în Parlamentul Moldovei din partea Partidului Socialiștilor, luînd cuvîntul în cadrul unei conferințe științifice pe tema „Transformările politice în România, Belarus și Ucraina: Lecții pentru Moldova”, organizată de portalul de știri independent eNews.

În cadrul discursului Nicolae Pascaru a abordat situația politică din țările menționate.

„Mulți politologi susțin că în Belarus moare în chinuri Uniunea Sovietică. Dar, vizitînd adesea Belarus și avînd o idee despre ceea ce se întîmplă acolo, pot spune că acolo se naște ceva nou ”, a declarat parlamentarul.

„Anume în Belarus se decide soarta spațiului nostru comun și sîntem îngrijorați pentru această țară. Sîntem îngrijorați și pentru Ucraina, crezînd că politicienii ar trebui să fie mai atenți ”, a continuat Nicolae Pascaru.


„În ceea ce privește Moldova, nu vrem revoluții de catifea. Oricît de multe critici ar putea fi în adresa socialiștii, am rezistat acestor trei crize - pandemiei, secetei și crizei politice. Vom continua să obținem rezultate bune, vom transmite mesajul democratic către mase”, a spus deputatul.

„Opoziția nu este dușmanul nostru, ei sînt oponenții, împreună cu care trebuie să construim această țară”, a subliniat el.

„Nu putem fi o țară complet democratică, urmînd exemplul Departamentului de Stat al SUA, pentru că fiecare moldovean vrea să nu existe corupție, dar în același timp dorește să aibă un cumătru care îi va rezolva toate problemele”, a menționat Pascaru.

„Vrem ca Moldova să fie un teritoriu al păcii, ca Moldova să fie un exemplu pentru alte țări”, a rezumat parlamentarul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?