X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pascaru, despre protestul PAS la Președinție: Un eveniment populist și cinic

16 oct. 2020,, 16:24   Politică
4699 5

Deputatul socialist Nicolae Pascaru spune că membrii PAS și liderii săi ar face bine să meargă să discute cu oamenii despre probleme lor, în loc „să se dea în spectacol” la președinție.

Astfel a comentat deputatul flashmobul organizat de formațiune la sediul Președinției. "Problema este că cei de la PAS nu au rezultate pe care să le prezinte oamenilor la întîlnirile din teritoriu, spre deosebire de contracandidatul lor Iog Dodon", spune Pascaru.

„Este pură demagogie si populism acest protest, pentru că Maiei Sandu îi este rușine să meargă prin sate, nu are ce rezultate prezenta în fața oamenilor de rînd. În cadrul AIE 1, 2, 3 ei au distrus țara cît de mult a putut, așa cum nimeni nu a făcut-o. Aceste alianțe, din care a făcut parte și Sandum, au dăunat Moldovei, schizofrenia acestor alianțe a dus Moldova cu 10 ani în urmă, conducătorii ei ne-au pus în conflict cu toată lumea este alianța care a distrus băncile, au furat Moldova. Nu e cazul să meargă la Președinție, ci prin sate ca pensionarii să-i dea o întrebare Maiei Sandu: ce valori are ea și de ce fiind la guvern, în funcția de prim-ministru, nu a atras nicio atenție pensionarilor, politicii sociale, proiectelor pentru tineri. De ce a evadat practic de la guvernare, folosind niște pretexte. Dintr-un prim-ministru rău nu are cum să iasă un președinte bun”, a declarat el.

În opinia deputatului, problemele sociale cum ar fi majorarea pensiilor, reparația drumurilor, susținerea familiilor tinere nu se regăsesc în lista de priorități a acestui partid.

“În timp ce președintele merge în sate, vorbește cu oamenii, le ascultă problemele, Dodon are lucruri bune îndeplinite în toată perioada asta și nu îi este rușine să iasă să vorbească cu oamenii, spre deosebire de Sandu. Întreaga campanie a PAS-ului este una falsă și cinică. Se observă o criză de idei, nici ei nu știu cum să mai facă, pentru că sondajele arată că Sandu poate să nu treacă în turul II. Încearcă să improvizeze, polit-tehnologii de peste hotare au venit să o salveze”, a conchis deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?