Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

PAS și PPDA, acuzate că ATACĂ PDM-ul

12 iun. 2018,, 12:35   Politică
3856 7

Partidul Democrat din Republica Moldova acuză Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, condus de Andrei Năstase, că au inițiat o campanile de dezinformare.

Mai exact, aceștia prezintă într-o lumină negativă proiectele naționale lansate de Partidul Democrat, care, potrivit democraților, au un impact pozitiv asupra cetățenilor țării. Despre aceasta a declarat în cadrul unei conferințe de presă purtătorul de cuvînt al PDM, Vitalie Gămurari, citat de Noi.md.

„Ne ciocnim cu o încercare mai mare de a expune negativ proiectele naționale. Este vorba de opozanții noștri. Acele declarații ajung pînă la absurd, dar încercam să combatem acest flagel. Ei trebuie să înțeleagă că această propagandă nu vine împotriva Partidului Democrat, dar împotriva cetățeanului”, a remarcat Gămurari.

Potrivit lui, unul dintre proiectele intens criticate de opoziție este „Prima Casă”, ai cărui beneficiari au devenit peste 100 de persoane. Proiectul „Ghișeul unic”, Programul privind acordarea ajutorului în agricultură pentru tineri, proiectul privind livrarea de ambulante în localitățile din Moldova, la fel, sînt atacate neargumentat, susține purtătorul de cuvînt al PDM.

„Atunci cînd sînt atacate aceste proiecte se face neargumentat, sînt declarații politice. Sîntem în fața unei dezinformări în masă, în detrimentul cetățeanului Republicii Moldova, în fața unei campanii de propagandă. Noi luăm act de această informație. Nu venim să contrapunem, avem obiectivul nostru. Noi venim să dezinformăm, prin aducerea exemplelor și cifrelor, că proiectele sînt reale”, a subliniat Gămurari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?