Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

PAS răspunde acuzațiilor PSRM

24 mai. 13:08   Politică
2629

Membrii Partidului Acțiune și Solidaritate au venit cu o reacție și spun că cei vinovați de corupție trebuie să fie trași la răspundere.

Asta, după socialiștii au spus că perchezițiile la fostul președinte, Igor Dodon, sînt un show de doi bani, iar guvernarea nu lupta cu sărăcia, dar lupta cu opoziția.

„PAS pledează pentru o justiție care să-și facă treaba, iar cei vinovați de corupție, capturare a statului, sărăcire a populației să fie trași la răspundere”, au declarat reprezentanțîi PAS pentru PRO TV.

Azi dimineață, procurorii Anticorupție în comun cu CNA și SIS au descins cu perchezițîi la domiciliul fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Perchezițiile au loc și la casă părintească a lui Igor Dodon, dar și la baza de odihnă din Sadova care ii aparține acestuia.

Potrivit procurorului responsabil de comunicarea cu mass-media al PG, Igor Dodon este bănuit de corupere pasivă, trădare de patrie și acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală.


Ulterior, membrii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au susținut un breifing de presă, unde au declarat că perchezițiile la Igor Dodon sînt un show de doi bani, în care guvernarea lupta cu opoziția, dar nu cu sărăcia.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав